Rólunk 2017-06-08T08:49:50+00:00

Csapatunk

Dr. Kondor Bence Barnabás – Ügyvezető, Tulajdonos

Dr. Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként Budapesten, majd a PPKE Doktori Iskolájának állami ösztöndíjas hallgatója és a Jogi Kar megbízott oktatója.

A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). Külföldi tanulmányait Párizsban (1999-2000), Londonban (2004) és Bostonban (2006) folytatta. Az oktatói tevékenység mellett a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél köztisztviselõ, majd a Raiffeisen Bank Zrt. és a CIB Bank Zrt. munkatársa.

Maginecz János – CRM Szakmai vezető

Maginecz János tanulmányait Budapesten, a Metropolitan Egyetem gazdálkodás menedzsment szakán folytatta. Immár 5 éve foglalkozik CRM rendszerekkel, értékesítéssel és marketinggel.

Munkája során találkozott mind nagyvállalati (SAP, Microsoft Dynamics), és mind kisvállalati megoldásokkal (SalesAutopilot, MiniCRM, stb.), bevezetői és alkalmazói (Értékesítő) oldalról. A projektek során alkalmazza korábbi tapasztalait és fiatalos látásmódját a hatékonyabb és korszerűbb rendszerek érdekében.

Szollár Krisztina

Szollár Krisztina
Irodavezető